VI HJÄLPER FÖRETAG ATT UTVECKLAS.

 

Vi coachar och hjälper både individer och grupper på företag och organisationer och företag till nya insikter och att utvecklas som medarbetare, chef och grupp.

 

Vi arbetar med väl dokumenterade metoder och verktyg inom coachingbeteende- och kommunikationsutveckling samt stressbalans. Vårt mål är att alltid gå från insikt, till handling som leder till varaktigt och önskat resultat. Därför arbetar vi djupgående och långsiktigt med våra projekt.

 

Alla våra coacher är utbildade och arbetar enligt ICF’s förhållningssätt och deras kärnkompetenser och medlemmar i EMCC (European Mentoring & Coaching Council), eller ICF samt certifierade i Extended DISC.

 

Nedan hittar du våra tjänster för företag och organisationer.

LIVS & KARRIÄRCOACHING

Ett individuellt coachingprogram som hjälper människor till insikter för att förstå vad man vill, kan och behöver för att utvecklas, hitta rätt och må bra i arbetslivet och i livet som stort. Från insikter till en konkret handlingsplan och uppföljning.

CHEFCOACHING

Som chef kan det vara bra att ha någon utomstående att få bolla frågor och situationer med. Någon som får dig att utvecklas både som ledare och människa.
Du bestämmer själv de frågor eller utmaningar som du vill bli coachad inom och därefter lägger vi upp ett upplägg som passar dig. 

OUTPLACEMENT

Ibland är det dags att gå skilda vägar. Då kan det vara avgörande att få professionell hjälp för att hitta kraften och självförtroendet, få tips och råd samt en konkret handlingsplan för framtiden, för att hitta rätt. Alltid individanpassat och med individuell coaching.

MEDARBETARUTVECKLING

Vårt populära medarbetarutvecklingsprogram hjälper medarbetare till ökad självinsikt och välmående. Det bygger självförtroende och får individen att växa och utvecklas i karriären med fokus på livsbalans. Och bidrar till en ökad och förbättrad kommunikation mellan medarbetare och chef.

NY SOM CHEF

Ett 12-månadersprogram och externt stöd under ditt första år som ny chef. Med vårt program ”Ny som chef” får du en professionell coach att bolla din nya situation och utmaningar med, hjälp att förstå och utveckla dina egenskaper, färdigheter samt dina egna behov i den nya rollen.

Frågor? Kontakta oss gärna!

SAGT OM OSS.